« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!news.iesy.d e!troll.iesy.de!news.uni-stuttgart.de!news.belwue.de!newsfeed01.sul.t-online.de !t-online.de!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!oleane.net!oleane!bnewspeer00 .bru.ops.eu.uu.net!emea.uu.net!newsfeed.kabelfoon.nl!newsfeed2.kabelfoon.nl!not -for-mail From: "Dario" <D...@i...nu> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: w czym panierujecie rybę ? Date: Sat, 24 Aug 2002 00:00:29 +0200 Organization: Kabelfoon B.V. Lines: 12 Message-ID: <ak6b9k$11ce$1@news.kabelfoon.nl> References: <ak5bqc$qs5$1@news2.tpi.pl> <ak66s9$t40$1@news.kabelfoon.nl> <ak6827$bg6$1@szmaragd.futuro.pl> NNTP-Posting-Host: kf-sdm-tg02-0309.dial.kabelfoon.nl X-Trace: news.kabelfoon.nl 1030140020 34190 62.45.133.54 (23 Aug 2002 22:00:20 GMT) X-Complaints-To: a...@k...nl NNTP-Posting-Date: Fri, 23 Aug 2002 22:00:20 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:121769 Ukryj nagłówki pewnie ze tak. Efekt zalezy od podanego sosu i stopnia smazenia. Kazde |
Zobacz także