Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!wlos
From: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: w uzupelnieniu do dzisiejszego programu Roberta Maklowecza
Date: Mon, 2 Apr 2001 06:54:33 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 19
Message-ID: <1er6s5o.r64xhu1du78z4N%wlos@tele.com.pl>
References: <6...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: pm19.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 986187115 13990 213.76.108.19 (2 Apr 2001 04:51:55 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 2 Apr 2001 04:51:55 GMT
User-Agent: MacSOUP/2.4.6 (unregistered for 372 days)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:48299
Ukryj nagłówki
<m...@w...pl> wrote:
Dzisiaj to Maklowicz rzeczywiscie dal pokaz braku przygotowania i
niekompetencji. Co gorsza probowal to obrocic w zart.
Wladyslaw
> Pan Robert nie wiedzial (nazwal to mistycznym zabiegiem czy cos w tym stylu)
> dlaczego przecier pomidorowy laczy sie najpierw z goracym tluszczem, czasami
> przesmaza zamiast od razu lup do gara z zupa. odpowiedz jest prosta:
> dzieki temu karoten laczy sie z tluszczem i potrawa zamiast byc brunatna jest
> pieknie czerwona. zreszta dotyczy to wszystkich karotek.
> brunatna pomidorowa... brrrr!
> a! i jeszcze jedno! kiedy Pan Robert bedzie uczyl dobrych zwyczajoow? dzisiaj
> po raz kolejny wbijal jajka wprost do miski z innymi skladnikami. najpierw
> szklanka, potem powachac i jak dobre dopiero do reszty, no ale kazdy choc raz
> musi kiedys wbic to zepsute jajko :))
> slonecznosci!
> Ingolfur Arnarson
|