Data: 2001-07-27 21:08:43
Temat: Re: wątróbka - HELP
Od: "Adam" <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Watrobke cieleca lub drobiowa moczysz na dwie godz. w mleczku.
Nastepnie na patelni na oleju z pestek winogron dusisz pokrojone w
cwiarteczki jablko, dodajesz obtoczona w mace watrobke i smazysz.Smacznego
Użytkownik "MałGosia" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:v8Z77.112423$Ob3.3000520@news.chello.at...
> Witam
>
> Prosze o pomoc w kwestii watrobki :)) Co trzeba zrobic, zeby podczas
> smazenia wstepnego nie pryskala? Cala kuchnia w tluszczu, ja cala w
> tluszczu... a to pryska i chlapie jak zywe bez mala :(( Jak tylko sie
> zblize do patelni, zeby odwrocic na druga strone, to ona jakby
> wiedziala, ze jestem blisko i sru :)
>
> bede wdzieczna za jakies rady
>
> Gosia
>
>
|