Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: weselicho
Date: Mon, 25 Mar 2002 08:59:09 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 51
Message-ID: <a7mlvq$opp$1@news.tpi.pl>
References: <a7l45s$rk3$1@news.tpi.pl> <nOrn8.159255$4h6.1766892@news.chello.at>
Reply-To: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
NNTP-Posting-Host: pa123.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 1017043770 25401 213.76.32.123 (25 Mar 2002 08:09:30 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 25 Mar 2002 08:09:30 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:101639
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Sasanka" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:nOrn8.159255$4h6.1766892@news.chello.at...
>
> Użytkownik "Lideczka" <l...@f...pl> napisał w wiadomości
> news:a7l45s$rk3$1@news.tpi.pl...
> > Witajcie!
> > Jak do tej pory byłam czytaczem tej grupy, nie jestem jeszcze
gospodynią,
> > ale w październiku wychodzę za mąż i postanowiłam nauczyć się
dobrze
> > gotować:-)Korzystam więc z Waszych przepisów:-). A propos
wesela:
> > postanowiliśmy sami zająć się jedzeniem, ponieważ jeszcze nie
byłam na
> > weselu w restauracji gdzie byłoby dobre i dużo jedzenie.
Wynajęliśmy więc
> > kucharki i muszę teraz z nimi ustalić menu:-). Mam więc w
związku z tym
> > pytanie: co powinno być na weselu, szczególnie jakie dania
gorące??? Mam
> > tylko ogólne pojęcie na ten temat. Proszę więc o pomoc
szanownych
> > grupowiczów. Lidka
> >
>
> U nas bylo tak zeby ludzie wszyscy lubili :)
> 1/ rosolek z makaronem
> 2/ kotlety de'volaile z ryzem i surowkami
> potem
> stroganow z pieczarkami
> potem barszczyk czerwony
> potem chyba cielecina na cieplo z jakimis warzywami, ale ju
znikt nie jadl
> :)
>
> oprocz tego z 4 - 5 rodz salatek, mieso w galarecie ( schab,
szynka etc)
> jakies warzywa, owoce i slodycze dla dzieci
>
>
> Pozdrawia Sasnaka
> GG 1527151 ICQ 144311597
>
>
> Jak gdzieś blisko mała masarnia to można zamówić pieczone prosię
zapeklowane i podwędzone, potem wystarczy do [pieca na 2
godziny
coby się skórka spiekła i całość ogrzała włożyć
pozdr.Alex
|