Data: 2002-03-25 07:59:09
Temat: Re: weselicho
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Sasanka" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:nOrn8.159255$4h6.1766892@news.chello.at...
>
> Użytkownik "Lideczka" <l...@f...pl> napisał w wiadomości
> news:a7l45s$rk3$1@news.tpi.pl...
> > Witajcie!
> > Jak do tej pory byłam czytaczem tej grupy, nie jestem jeszcze
gospodynią,
> > ale w październiku wychodzę za mąż i postanowiłam nauczyć się
dobrze
> > gotować:-)Korzystam więc z Waszych przepisów:-). A propos
wesela:
> > postanowiliśmy sami zająć się jedzeniem, ponieważ jeszcze nie
byłam na
> > weselu w restauracji gdzie byłoby dobre i dużo jedzenie.
Wynajęliśmy więc
> > kucharki i muszę teraz z nimi ustalić menu:-). Mam więc w
związku z tym
> > pytanie: co powinno być na weselu, szczególnie jakie dania
gorące??? Mam
> > tylko ogólne pojęcie na ten temat. Proszę więc o pomoc
szanownych
> > grupowiczów. Lidka
> >
>
> U nas bylo tak zeby ludzie wszyscy lubili :)
> 1/ rosolek z makaronem
> 2/ kotlety de'volaile z ryzem i surowkami
> potem
> stroganow z pieczarkami
> potem barszczyk czerwony
> potem chyba cielecina na cieplo z jakimis warzywami, ale ju
znikt nie jadl
> :)
>
> oprocz tego z 4 - 5 rodz salatek, mieso w galarecie ( schab,
szynka etc)
> jakies warzywa, owoce i slodycze dla dzieci
>
>
> Pozdrawia Sasnaka
> GG 1527151 ICQ 144311597
>
>
> Jak gdzieś blisko mała masarnia to można zamówić pieczone prosię
zapeklowane i podwędzone, potem wystarczy do [pieca na 2
godziny
coby się skórka spiekła i całość ogrzała włożyć
pozdr.Alex
|