« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-12-30 13:41:23
Temat: wino ryżowe i ocet ryżowyCzy mogę zastąpić wino ryżowe octem ryżowym, czy jednak jak mam w przepisie
wino to musi być koniecznie wino.
Dodam, że wino ryżowe ma posłużyć do marynowania.
Czym w zasadzie one różnia się od siebie?
pozdrawiam, asiek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-12-30 14:31:19
Temat: Re: wino ryżowe i ocet ryżowyOn Thu, 30 Dec 2004 14:41:23 +0100, baka wrote:
> Czy mogę zastąpić wino ryżowe octem ryżowym, czy jednak jak mam w przepisie
> wino to musi być koniecznie wino.
> Dodam, że wino ryżowe ma posłużyć do marynowania.
> Czym w zasadzie one różnia się od siebie?
> pozdrawiam, asiek
Ocet jest kwaśny a wino nie. Wino ryżowe zastąpic można do marynowania
z powodzeniem półwytrawnym sherry.
BTW co gotujesz, jeżeli można spytać?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-12-30 14:40:52
Temat: Re: wino ryżowe i ocet ryżowy> BTW co gotujesz, jeżeli można spytać?
W zasadzie to bardziej eksperymentuję niż gotuję :).
Chcę zrobić piersi kurczaka w cieście, z tym że bardziej na ostro niż na
słodko.
Jak wyjdzie z tego coś dobrego,to podam przepis.
pozdrawiam, asiek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |