Data: 2003-11-19 08:30:07
Temat: Re: witam po przerwie i pytam o kardamon
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 2003-11-19 at 00:50, Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> I do hypograss, czyli wina z przyprawami, ktore dzisiaj pilam w
> restauracji wyspecjalizowanej w sredniowiecznej (sic) kuchni
> francuskiej.
> Hypograss przypomina naszego grzanca, ale jest zimny, no i lepszy :-)
>
> ps. wino (bordeaux), gozdziki, cynamon, kardamon, miod
>
> > Hania
>
> Ewcia
>
> --
> Niesz,
> Szczecin roulez !
Gdziegdziegdzie ta restauracja? Mam nadzieje, ze nie w Szczecinie ;)
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
|