Data: 2003-09-08 21:02:42
Temat: Re: wkrótce ślub podpowiedzcie
Od: "lidka kołodziej" <l...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett <m...@o...com> napisał(a):
>
>
> Marta Trzaska wrote:
> >
> > Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> > news:3F5CB89B.55D9829B@olypen.com...
> > > Jako zakaske mozesz podac ser brie z zurawinami zapiekany w kupnym
> > > ciescie francuskim, latwo sie robi, mozna przygotowac wczesniej.
> >
> > [...................................................
.....]
> >
> > a z tego wszystkiego wybralabym ziemniaki z kwasnym mlekiem i placek
> > drozdzowy taty ;>
> >
> > Marta
>
>
> Gdybym to ja byla przyszla tesciowa, i na stol wjechalaby misa
> z ziemniakami z koperkiem i maslem, kwasne mleko, takie, ktore nozem
> mozna kroic, zupa ogorkowa w miskach wycietych z czerstwych bulek,
> pierogi z jagodami na deser, to pokochalabym taka przyszla synowa od razu.
Mieszkam z moim facetem trzy lata, przyszła teściowa zdążyła być na kilku
przygotowywanych przeze mnie imprezach
>
> A moze popros swoja Mame o zrobienie ciasta?
>
> MB
To nie wchodzi w grę, bo moja mama mieszka ode mnie 300 km, to ja zaprasszam
mamę na ślub, a poza tym też nie umie piec.Ale mam sptrawdzoną cukiernię w
Werszawie
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|