| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n ewsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!lublin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: wspomnienie Sycylii Date: Tue, 07 Oct 2003 13:22:23 +0200 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 14 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <3...@a...wbc.lublin.pl> <bls2f1$2gls$1@foka.acn.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1065525443 2821 212.182.104.10 (7 Oct 2003 11:17:23 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 7 Oct 2003 11:17:23 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:175464 Ukryj nagłówki > "naprawde tak slabo? a jakie sa ich takie sztandarowe potrawy? oni wogole | |
Zobacz także