Data: 2002-04-04 17:13:22
Temat: Re: wygląd biszkopta
Od: "Sandra" <s...@j...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zawsze po wyjeciu trzeba postawic biszkopt na pol godziny "do gory nogami",
tzn ja rozstawiam trzy filizanki i na tym go w tortownicy opieram. Pozniej
sie nie zapada.
Pozdrawiam:
Sandra
Użytkownik ulla <u...@s...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a8gufg$ghm$...@r...eu.org...
>
>
> co zrobić aby biszkopt po wyjęciu z piekarnika
> nie wyglądał jak ścięty stożek.
> To znaczy tak - wyrasta pięknie, ale kiedy go wyjmuje to opada lekko, nie
> za bardzo, ale góra biszkopta obkurcza się do środka i wygląda to
okropnie
> a na dodatek tort z takiego biszkopta nie wygląda najlepiej,
> ratujcie - jak to obejść
> ula
>
>
|