Data: 2002-01-15 08:28:37
Temat: Re: wykonczone mielone
Od: i...@r...com.pl (Agnieszka Nowak)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: stsal <s...@p...onet.pl>
> Ile tych gwoździków? Jak ostatnio (latem...) sypnęłam do konfitur (po dwa
na
> średni słoik), to wyszły mi gwoździkowo - śliwkowe, gwoździkowo -
> brzoskwiniowe i t.p. :( Mam złe doświadczenia z używaniem cymamnonu w
> całości - w ogóle go nie czuć w potrawie, zawsze musiałam troche podsypac
> mielonym (cynamonem oczywiście ;) ) :( Chyba, że mam taki lewy cynamon....
Dalam ze 4 gwozdziki. Cynamon w calosci zlamalam na pol i wrzucilam - wyszlo
bardzo aromatycznie.
Ja tez robilam sliwkowo - gwozdzikowe i teraz udaje, ze to sos do miesa ;-))
--
Macabra
When God made man, she was only testing
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|