Data: 2003-09-05 12:07:43
Temat: Re: "wytrawne" leniwe...
Od: "agatka" <A...@i...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja jem często: z oliwką, czosnkiem i bazylią, olejem arachidowym i
podprażonym ziarnem sezamu, sosem chrzanowym i pomidorowym...
koneserka wcale nie leniwa
Użytkownik "Kyllyan" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bj9ptd$6nt$1@news.onet.pl...
> ...robił ktoś? Bo wszystkie przepisy jakie znalazłem w archiwum są na
> słodko. Ja ostatnimi czasy staram odżywiać się po kwaśniewsku i za
> duszo węgli w takich kluchach, więc robię wytrawne. Tłusty twaróg,
> jajka, mąka, masło, no i sól. Dodałem sporo pokrojonego zielonego
> koperku i pietruszki.. ciasto już mam na stole zaraz będę gotował.
> Będzie ze skwarkami i cebulką.
> --
> pozdrawiam :-))
> Sławomir J. Marusiński
> Gdańsk; GG 5420750
> www.marusinski.prv.pl/
>
|