| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy. onet.pl From: b...@o...pl Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: z czym rozrabiac spirytus? Date: 13 Oct 2004 16:22:57 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 19 Message-ID: <2...@n...onet.pl> References: <4...@4...com> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1097677377 5196 213.180.130.18 (13 Oct 2004 14:22:57 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 13 Oct 2004 14:22:57 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 83.144.114.151, 192.168.243.43 X-User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:218430 Ukryj nagłówki > Z dawnych czasów: sok z aronii (najlepiej taki cierpki) pół na pół ze | |
Zobacz także