Data: 2004-10-14 06:55:50
Temat: Re: z czym rozrabiac spirytus?
Od: "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Wlać do dzbanka dwie butelki piwa "porter" wsypać szklankę cukru
> -mieszać aż
> do rozpuszczenia cukru. Do tego roztworu wlać cały spirytus. Poczekać
> około pól
> godziny i można to konsumowąć. Bedzie to tzw porterrówka. Zalety: pije
> się
> bardzo dobrze jest łagodna w smaku - zwala z nóg nawet tzw. mocne głowy.
>
Porterowka jest jeszcze lepsza jak sie doleje soku wisniowego - odrobine do
smaku. Poza tym najlepiej jak postoi co najmniej tydzien. Musi sie
przegryzc i wtedy ma zdecydowanie inny lepszy smak.
--
Artur Nowacki
a...@l...home.pl
Dom GG: 9856
Praca GG 4624321
|