Data: 2002-01-29 19:40:22
Temat: Re: z filmu/przepis na rigatoni z 4 serami
Od: "nina" <n...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> 340 gr suchego makaronu rurki o przekroju 1 cm
> 2 lyzki masla
> 110 gr lub 220 ml startego Bel Paese
> 110 gr lub 220 ml startego Fontina
> 55 gr lub 110 ml startego Gorgonzola (wyzej jest blad - 2 oz nie moga
> byc 1 i 1/2 cup, tylko 1/2 cup)
> 220 ml smietanki
> Starty parmesan
> zmielony pieprz
>
> Ugotowac makaron wedle instrukcji. Roztopic maslo w garnuszku, dodac
> pierwsze trzy sery i mieszac, az roztopione. Dodac smietanke, wymieszac.
> Umiescic makaron na talerzach, polac sosem, popieprzyc, posypac
> parmezanem. Podawac natychmiast.
DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!
dzieki:) dzieki:)))
|