Data: 2001-12-06 13:24:26
Temat: Re: z gotowanego mięsa - niesalatka
Od: "Monika Bacińska-Wojewódka" <m...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "sassanach" <s...@p...fm> napisał w wiadomości
news:9ugqug$9a2$3@news.tpi.pl...
> ja często w domu mam resztki gotowanego miesa (indyk, kurczak,
cielecina) i
> juz nie mam pomysłow co z tym robić.
Ja z resztek gotowanego indyka (polecam zwlaszcza uda) robie
niby-shoarme - dziabie na kawalki, dodaje rozne przyprawy (zwlaszcza
takie z Cafe ;-) - np. kamis do indyka) i podsmazam na patelni. Mniam
mniam. Do tego mozna sosik twarozkowo-jogurtowo-czosnkowy (ja niestety
nie moge twarozku :-(
:-) Monika
|