| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.neostrada.pl!nemesis.news.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.ne ostrada.pl!not-for-mail From: "TPI" <s...@e...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: zakwas chlebowy - jak sprawdzic poprawnosc? Date: Sun, 14 Jun 2009 15:57:41 +0200 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 4 Message-ID: <h1307q$pvf$1@nemesis.news.neostrada.pl> References: <h128rs$d3m$1@news.vectranet.pl> Reply-To: "TPI" <s...@e...pl> NNTP-Posting-Host: eej149.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1244988474 26607 83.21.21.149 (14 Jun 2009 14:07:54 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 14 Jun 2009 14:07:54 +0000 (UTC) In-Reply-To: <h128rs$d3m$1@news.vectranet.pl> X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6001.18000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6001.18049 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:322933 Ukryj nagłówki kwasowość chleba zależy od typów mąki jakiej się używa proponuję użyć mąki | |
Zobacz także