Data: 2002-10-31 20:31:33
Temat: Re: żeberka wędzone
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 31 Oct 2002 19:22:47 +0100, "Jerzy" <0...@m...pl>
wrote:
>> Jakis czas temu rozmrazalam na kolacje jakies kawalki schabowe,
>> cienkie (wiec szybciej sie rozmraza)...zajrzalam tylko na
>> chwileczke na grupe, zobaczylam przepis Magdaleny, runelam na
>> dol, zrobilam i 40 minut pozniej zdalam raport z dania na
>> biezaco ;))))
>
>Te cienkie to nawet nie musisz rozmrazac, od razu wrzucasz na smalec
>(wiem, ze go nie masz) i dalej wedle przepisu.
>;-)))
>--
>Pozdr. Jerzy Nowak
>
>"Learn the rules. Then break some."
ale ten przpeis wtedy byl na rolowate schabowe, z roznymi
rzeczami w srodkach...
Trys
P.S. resztki smalcu sa, jeszcze od skwarek od wrzesnia...skwarki
wlasnie siedza mi w biodrach i uwieraja w spodnie...a pasie...i w
ogole
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|