Data: 2001-08-06 07:37:10
Temat: Re: zupa pomidorowa
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Barbara" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9jrajc$60m$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@z...fu-berlin.de> napisał w
> wiadomości news:3B611FC9.4DB985C1@zedat.fu-berlin.de...
> >
> > > a ja czekam aż mi pomidorki w tunelu dojrzeją - rosną i rosną a za nic
> nie
> > > chcą zacząć się czerwienić, nie rozumiem dlaczego...
> >
> > musisz im świńskie dowcipy opowiadać.
>
> To jest mysl!
> Na jutro planuje pielenie w tunelu, to przez ten czas tyle im nagadam,
> ze beda czerwone jak....pomidory :-))
Ojej, byle się tylko spodobało... znaczy mama nadzieję, ze się spodobało, bo
to już dawno było... Bo te pomidory to trzeba rozgrzewać do czerwoności, a
nie żeby się na kwaśno zaczerwieniły... ;-)))
--
Joanna, dla której po powrocie z Grecji, a potem Węgier wszystkie polskie
pomidory wydają się takie kwaśne...
http://jduszczynska.republika.pl
|