Data: 2003-10-02 12:43:45
Temat: Re: zupa serowa
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>> Może to wina
>> sera. Może "Morski" nie jest łatwo rozpuszczalny
>
>Właśnie sortowałam zapisywane przeze mnie przepisy z grupy i znalazłam
>(z wątku o serach smażonych ze Słowacji, podane przez Sławka), że sery
>najsłabiej topiące się (przez co nadające się do smażenia w panierce) to
>Ostrowski i właśnie...Morski. :-(
>Jak trafię na dobrze rozpuszczalny, to zapiszę nazwę i podzielę się
>informacją.
>:-)
>
>Pozdrawiam
>Monika
bardzo latwo rozpuszcza sie chedda, ale on przeazliwie drogi jest
u Was :(. takze samo dobrze sie rozpuszcza ementhal oraz gruyere
- to te z fondue takiego klasyczniejszego
Trys
K.T. - starannie opakowana
|