Data: 2003-07-07 12:01:49
Temat: Re: zupa z serków topionych
Od: a...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> ::aNtR:: wrote:
>
> > potrzebuje przepis na zupe z serków topionych.
> > Czy ktoś może mi pomóc ???
> Cześć. Rozgotuj na wolnym ogniu serek topiony
> bezsmakowy (ok 5 serków na 1 litr wody + 2 kostki
> rosołowe, ew. vegeta do smaku). Cały czas mieszaj. Na
> koniec dopraw pieprzem ziołowym lub białym naturalnym.
> Można dodać koperku...
> Podawać z grzankami. Uważaj na sól,serki są dosyć
> słone. Pozdrawiam Basia i Darek
Ja jeszcze na poczatku smaze cebule drobniutko posiekana - bez zlocenia, tylko
na szklisto. Pieprze czarnym. Tez podaje z grzankami ;-)
Kot
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|