Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Robię sam masło

Grupy

Szukaj w grupach

 

Robię sam masło

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 3


« poprzedni wątek następny wątek »


1. Data: 2017-10-13 10:05:38

Temat: Robię sam masło
Od: iwanos <i...@1...pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak zrobić dobre masło? Takie jak ze sklepu?



---
Ta wiadomość e-mail została sprawdzona pod kątem wirusów przez oprogramowanie AVG.
http://www.avg.com

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także

2. Data: 2017-10-13 10:48:25

Temat: Re: Robię sam masło
Od: "Stokrotka" <o...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Jak zrobić dobre masło? Takie jak ze sklepu?

A o co chcesz takie jak ze sklepu?
NIe chcesz lepszego?

Ale to szkoda życia,
Zwykle marketowe jest wystarczające, tylko nie kupuj masmiksuw i solonego
itp.
Ma być zwykłe, a jak się trafi gorsze raz na kwartał to przezyjesz.

--
(tekst bez: ó, ch, rz i -ii)
Ortografia to NAWYK, często nielogiczny, ktury ludzie ociężali umysłowo,
nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom. ( ortografia . pev . pl )

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2017-10-13 10:56:09

Temat: Re: Robię sam masło
Od: Trefniś <t...@m...com> szukaj wiadomości tego autora

W dniu .10.2017 o 10:05 iwanos <i...@1...pl> pisze:

> Jak zrobić dobre masło? Takie jak ze sklepu?

Polecam masło wykonane w domu, jest IMHO smaczniejsze od sklepowego.

Na początek tutaj masz dobre wskazówki:

http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/1,87978,17427748
,Jak_zrobic_domowe_maslo__To_prostsze_niz_myslisz_.h
tml

Osobiście wolę masło ze słodkiej śmietanki.
Bardzo smaczna jest też maślanka, ja wykorzystuję ją do wypieku
chleba/bułek/solanek.

--
Trefniś

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pytanie do Krakusów lubiących węgierskie smaki
Grzyby marynowane po ikselsku.
Coś do chleba ze słoika.
Powidła.
Kiszone jabłka.

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna?
Grzyby do suszenia
Robię sam masło
Pytanie do Krakusów lubiących węgierskie smaki
Grzyby marynowane po ikselsku.

zobacz wszyskie »



  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X