|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl !fu-berlin.de!uni-berlin.de!pd9ee2170.dip0.t-ipconnect.DE!not-for-mail From: Ewa Dacko <e...@k...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Slodkie mleko skondensowane w DE - gdzie? Date: Wed, 22 Oct 2003 18:02:21 +0200 Lines: 14 Message-ID: <bn69md$trrvq$1@ID-193986.news.uni-berlin.de> NNTP-Posting-Host: pd9ee2170.dip0.t-ipconnect.de (217.238.33.112) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de 1066838541 31322106 217.238.33.112 (16 [193986]) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.4) Gecko/20030624 X-Accept-Language: pl, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:177170 Ukryj nagłówki Przeczytałam o likierze kokosowym Agaty Solon i nabrałam ochoty, |
Zobacz także