|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.nask.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.t pi.pl!not-for-mail From: "Dirko" <d...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Sypki ryż Date: Sat, 19 Oct 2002 14:00:38 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 4 Message-ID: <aorhg0$o2b$1@news2.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pg166.siedlce.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news2.tpi.pl 1035028800 24651 80.49.142.166 (19 Oct 2002 12:00:00 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 19 Oct 2002 12:00:00 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:130626 Ukryj nagłówki Kochani, jaki jest najlepszy sposób ugotowania ryżu "na sypko", tak żeby |
Zobacz także