Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsgat
e.onet.pl!niusy.onet.pl
From: <g...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Tacos/enchilladas/burritos
Date: 22 Oct 2001 10:16:58 +0200
Organization: Onet.pl SA
Lines: 23
Message-ID: <4...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1003738618 23820 192.168.240.245 (22 Oct 2001 08:16:58 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 22 Oct 2001 08:16:58 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 193.218.115.254, 213.180.130.22
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:75841
Ukryj nagłówki
Witam bardzo smacznie i nie mniej serdecznie,
Ośmmielam się pochwalic, iż wczoraj zrobiłem w domu, całkowicie od podstaw [nie
używając żadnych półfabrykatów] potrawy, co w temacie napisałem.
Okazuje sie, że placki są łatwe do zrobienia i otrzymuje sie dużo lepszy efekt
smakowy i wizualny, niźli z tych, co zakupić w sklepie można za ciężkie
pieniądze.
A farsz to taka chwila poezji perwersyjnej - musi być bardzo ostropnie gorący i
nie mniej ostry. I taki, hm... no ogniście czerwony.
Jeśli ktoś by chciał otrzymać przepis na to żarcie, co w temacie, to proszony
jest o danie informacji, zawierającej jego chęć otrzymania takowego przepisu.
Przepis oczywiscie znajdzie sie w wkrótce na stronie, ale bardzo chętnie wyślę
jego wersję "przedpremierową", tym którzy mają ochotę na taco.
Serdecznie pozdrawiam i życzę smacznego
Grzegorz Ostrowski: "hasta la vista mexicana gotowana"
www.mniammniam.pl
[---Ostre, gorące i bardzo smaczne---]
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|