Data: 2009-11-18 09:37:17
Temat: Te surówke
Od: "NZSNNW" <n...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jadlem:
Surówke z pora z czerowną fasolka.
Fasolka z puszki, zdecydowanie.
Smak niezapomniany:
ostry por, lekko mączysta/maczna fasolka o slodkawym posmaku, a wszystko,
calosc wykonczone na slodko-kawasno.
Wygladala tez slicznie, bialy i zielony por, w tym intensywnie czerowna-
bordowa fasolka.
I niby proste, por lub gotowa surowka z pora, wmieszac fasolke...
Ale nie umiem odtworzyc tego smaku, tej slodko-kawsnej nuty konczacej wszystko.
Jak zrobic taka surówke, czym ja doprawic, czym "wykonczyc"?
NZSNNW
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|