« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2015-02-08 18:52:00
Temat: Re: gęsi pipekDnia Sun, 8 Feb 2015 18:11:50 +0100, XL napisał(a):
> nadziewaną gęsią szyję - nadzienie jak do
> kurczęcia po polsku, czyli bułka albo kasza gryczana, wątróbka (sporo),
> ubite jajo, pietruszka zielona,
koper
> pieprz).
j.p.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2015-02-12 02:54:28
Temat: Re: gęsi pipekW dniu 2015-02-07 o 17:00, Qrczak pisze:
> Robiony tak mniej więcej wedle tego przepisu:
> http://ugotuj.to/ugotuj/44359072/gesi+pipek/p/
>
> Czy trzeba to jeszcze zapiekać?
> Wyduszone samo w sobie jest mniamniuśne.
>
> Q
>
przepis jest prosty = podgotowac i zapiec...
a jak doprawisz wczesniej Twoja sprawa...
ps. tylko za bardzo nie wysusz ;)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |