| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.nask.org.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "akiloni" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: jaka konsystencje powinno... Date: Thu, 6 Mar 2008 13:15:38 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 4 Message-ID: <fqon99$sis$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: rd.ists.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1204805737 29276 87.239.216.23 (6 Mar 2008 12:15:37 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 6 Mar 2008 12:15:37 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198 X-Sender: 3OeRT6o6uDaHBYaBfGQsd/JZDVjEvX/P X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:311177 Ukryj nagłówki Proszę powiedzcie jaka konsystencję powinno mieć ciasto na pyzy. | |
Zobacz także