« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-01-16 14:34:24
Temat: kaczka z marchewkąKilka dni temu skompilowałem dwa przepisy podane na liscie. Nadzienie z
indyka pieczonego z owocami + zalewa z miodu i cytryny. Użyłem kurczaka i
było Ok. No i teraz wpadłem w amok faszerowania. Pomyślałem o takiej
kombinacji: kaczka + w.w. zalewa + nadzienie z grubo szatkowanej marchewki z
bakaliami i cytryną. Powinno być chyba ok. Może mi ktoś poradzić jakie
dodać przyprawy do nadzienia bo poza kary i pieprzem mam blade pojęcie
oprzyprawach. I jak długo piecze sie taką nadziewana kaczkę? I może jeszcze
jakieś sposoby by była chrupiąca na wierzchu?
--
Uzdrawiam WCk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-01-16 14:50:34
Temat: Re: kaczka z marchewką>I może jeszcze
> jakieś sposoby by była chrupiąca na wierzchu?
>
> --
> Uzdrawiam WCk
>
moze jak z bakaliami to posmaruj ja miedkiem?:)
pozdry Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-01-17 09:10:06
Temat: Odp: kaczka z marchewkąUżytkownik "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> napisał w wiadomości
news:941mvt$t3m$1@news.tpi.pl...
> >I może jeszcze
> > jakieś sposoby by była chrupiąca na wierzchu?
> >
> > --
> > Uzdrawiam WCk
> >
> moze jak z bakaliami to posmaruj ja miedkiem?:)
> pozdry Monika
Taki mam zamiar:)
--
Uzdrawiam WCk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |