| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: mozarella - jak to jest? Date: Mon, 17 Mar 2008 09:02:00 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 10 Message-ID: <frl8hm$r4e$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: c168-68.icpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1205740918 27790 85.221.168.68 (17 Mar 2008 08:01:58 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 17 Mar 2008 08:01:58 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198 X-Sender: K+5oOzBnW6+X0XTTbdEgujUk5Dzdfipu X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:311514 Ukryj nagłówki Zastanawia mnie jaki ser tak naprawdę nazywa się mozarellą. Czy taki jak np. | |
Zobacz także