« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-08-27 10:19:31
Temat: pieczenie kurczakaChcę na obiad upiec kurczaka.
Nie mam rożna.
Jak go będę piekła w kuchence to wykładać go na blaczę czy do naczynia
żaroodpornego?
--
======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
Hi! I'm a .signature virus! Copy me into your ~/.signature please!
=-> w...@k...precle.i.krakow.pl <-=
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-08-27 10:22:42
Temat: Re: pieczenie kurczakaDnia Mon, 27 Aug 2001 12:19:31 +0200, podpisując się jako Marzenka
<m...@t...com.pl>, napisałeś (aś) :
>Jak go będę piekła w kuchence to wykładać go na blaczę czy do naczynia
blachę - przepraszam za przejęzycznie.
--
======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
Hi! I'm a .signature virus! Copy me into your ~/.signature please!
=-> w...@k...precle.i.krakow.pl <-=
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 10:35:24
Temat: Re: pieczenie kurczaka
Użytkownik "Marzenka" <m...@t...com.pl> napisał w wiadomości
news:sq7kotgmv2lkt003kno3fvh5msdggskntv@4ax.com...
> Dnia Mon, 27 Aug 2001 12:19:31 +0200, podpisując się jako Marzenka
> <m...@t...com.pl>, napisałeś (aś) :
>
>
> >Jak go będę piekła w kuchence to wykładać go na blaczę czy do naczynia
> blachę - przepraszam za przejęzycznie.
Do naczynia, albo w taką folię - piekarnik foliowy...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 14:22:48
Temat: Re: pieczenie kurczaka
Użytkownik Marzenka <m...@t...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:p...@4...com..
.
> Chcę na obiad upiec kurczaka.
> Nie mam rożna.
> --
> ======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
Jak masz prodiz to podziel na porcje, posyp vegeta i majerankiem , posmaruj
miodem i upiecz . Nie czujesz w gotowym miodu i jest bardzo soczysty.
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 14:35:32
Temat: Re: pieczenie kurczakami najsmaczniejszy wychodzi gdy posypie go przyprawa do kurczaka (nazewnatrz
i wewnatrz) wloze do zaroodpornego naczynia z przykrywka i pieke ok 1,5 godz
pod przykryciem w piekarniku
Kaczucha
Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
news:9mdl9l$q4d$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Marzenka <m...@t...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych
> napisał:p...@4...com..
.
> > Chcę na obiad upiec kurczaka.
> > Nie mam rożna.
> > --
> > ======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
>
> Jak masz prodiz to podziel na porcje, posyp vegeta i majerankiem ,
posmaruj
> miodem i upiecz . Nie czujesz w gotowym miodu i jest bardzo soczysty.
>
>
> Jola L-L
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 15:30:17
Temat: Re: pieczenie kurczaka
Użytkownik Marzenka <m...@t...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:s...@4...com..
.
> Dnia Mon, 27 Aug 2001 12:19:31 +0200, podpisując się jako Marzenka
> <m...@t...com.pl>, napisałeś (aś) :
>
>
> >Jak go będę piekła w kuchence to wykładać go na blaczę czy do naczynia
> blachę - przepraszam za przejęzycznie.
>
> --
> ======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
> Hi! I'm a .signature virus! Copy me into your ~/.signature please!
> =-> w...@k...precle.i.krakow.pl <-=
Swego czasu M. Basset ogłosiła przepis na pieczenie indyka na Thanksgiving.
Tak pieczony kurczak wychodzi F E N O M E N A L N I E !!!. Blacha, gaza na
piersi nasączona winem i topionym masłem, zakryty folią Al. Na koniec
pieczenia odkryć do zezłocenia. To tak w skrócie.
Pozdrowienia
Pawka
____
PM
<m...@p...onet.pl> or <m...@g...pl>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 16:03:54
Temat: Re: pieczenie kurczaka:
>mi najsmaczniejszy wychodzi gdy posypie go przyprawa do kurczaka (nazewnatrz
>i wewnatrz) wloze do zaroodpornego naczynia z przykrywka i pieke ok 1,5 godz
>pod przykryciem w piekarniku
>
>Kaczucha
>
To gdzie wtedy chrupiaca skorka? MOje dzieci przez pewnien czas
wierzyly, ze kurczak to zwierze bez skory (Mamie sie jednak
wierzy...), hehehe potem mnie podejrzaly
Krysia
>Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
>news:9mdl9l$q4d$1@news.tpi.pl...
>>
>> Użytkownik Marzenka <m...@t...com.pl> w wiadomości do grup
>dyskusyjnych
>> napisał:p...@4...com..
.
>> > Chcę na obiad upiec kurczaka.
>> > Nie mam rożna.
>> > --
>> > ======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
>>
>> Jak masz prodiz to podziel na porcje, posyp vegeta i majerankiem ,
>posmaruj
>> miodem i upiecz . Nie czujesz w gotowym miodu i jest bardzo soczysty.
>>
>>
>> Jola L-L
>>
>>
>
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-27 17:09:37
Temat: Re: pieczenie kurczakano tak z chrupiaca skorka sa problemy jak sie zapomne, ale jak uwazam to na
15 min przed wyjeciem odkrywam brytfanke i piecze sie w "otwartej
przestrzeni" i skorka twardnieje:))
Kaczucha
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:3prkot0mnt7gpm3sfp8bpeu2p4rldl5i25@4ax.com...
> :
>
> >mi najsmaczniejszy wychodzi gdy posypie go przyprawa do kurczaka
(nazewnatrz
> >i wewnatrz) wloze do zaroodpornego naczynia z przykrywka i pieke ok 1,5
godz
> >pod przykryciem w piekarniku
> >
> >Kaczucha
> >
>
> To gdzie wtedy chrupiaca skorka? MOje dzieci przez pewnien czas
> wierzyly, ze kurczak to zwierze bez skory (Mamie sie jednak
> wierzy...), hehehe potem mnie podejrzaly
>
> Krysia
> >Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
> >news:9mdl9l$q4d$1@news.tpi.pl...
> >>
> >> Użytkownik Marzenka <m...@t...com.pl> w wiadomości do grup
> >dyskusyjnych
> >> napisał:p...@4...com..
.
> >> > Chcę na obiad upiec kurczaka.
> >> > Nie mam rożna.
> >> > --
> >> > ======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
> >>
> >> Jak masz prodiz to podziel na porcje, posyp vegeta i majerankiem ,
> >posmaruj
> >> miodem i upiecz . Nie czujesz w gotowym miodu i jest bardzo soczysty.
> >>
> >>
> >> Jola L-L
> >>
> >>
> >
>
> K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |