Data: 2001-05-27 21:16:08
Temat: poczatki
Od: "Alshain" <a...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W zasadzie byc moze moja prosba w tak szacownym gronie wywola jedynie
drwiny, a jednak:
Jak do tej pory cechowal mnie wielce impertynencki stosunek do wszelkich
"kuchennych" spraw. A jednak chyba nadszedl TEN czas. Postanowilem stawic
czole przeznaczeniu i nauczyc sie...(chyba wiadomo czego).
Niestety w tym miejscu zaczely sie schodki. Zwazajac bowiem na ma zenujaca
wrecz wiedze w zakresie rondla i patelni swa edukacje musze zaczac od
podstaw (dotychczas mym "szczytowym" osiagneciem byla jajecznica, spalona
jak spalona ale zawsze jadalna). Niestety nie znam nikogo kto moglby
wprowadzic mnie w tajniki sztuki kulinarnej, jestem wiec zmuszony polegac
jedynie na internecie i ewentualnie klasycznych opracowaniach. Jesli wiec
ktos z was zna ksiazke lub adres strony www, ewentualnie inne zrodlo z
ktorego moglbym zaczerpnac niezbedna elementarna wiedze (jeszcze raz
podkresle, ze jestem kulinarnym idiota), prosze, blagam o jakiekolwiek
informacje, a chocby o slowa otuchy.
Wszystkim z gory dziekuje.
ALSHAIN
a...@k...net.pl
|