| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "beluczak" <b...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: rodzaje mąki Date: Thu, 18 Aug 2005 07:26:43 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 9 Message-ID: <de1d7j$h67$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: host-81-190-10-168.gdynia.mm.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1124350003 17607 172.20.26.238 (18 Aug 2005 07:26:43 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 18 Aug 2005 07:26:43 +0000 (UTC) X-User: beluczak X-Forwarded-For: 172.20.6.61 X-Remote-IP: host-81-190-10-168.gdynia.mm.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:246196 Ukryj nagłówki czy ktos wie, czym różni się mąka poznańska czy wrocławcka od np. tortowej | |
Zobacz także