« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-04-08 19:31:35
Temat: wielkanocne ciastaCos czuje, ze w swieta bede musial zjesc jakies ciasta nawet jesli nie
bede mial na nie popedu. ROdzina i te sprawy;)
Ktore ciasta wydaje sie Wam najbardziej dietetyczne? Nie chodzi mi tu o
jakies przepisy czy cos, tylko o tradycyjne ciasta?
Co myslicie o moim ulubionym, plesniaku?
--
s(00)mal + gg:1337396 + w:88.5
"Nie ma rzeczy o którą byłoby warto się spierać" - TAK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2004-04-08 20:16:51
Temat: Re: wielkanocne ciastas(00)mal <s...@g...xxx> napisał(a):
> Co myslicie o moim ulubionym, plesniaku?
>
Jak prawdziwa na nim plesn, to ci dobrze radze-nie jedz. Jesli to pseudoplesn-
tez nie jedz. W ogole nie jedz ciasta, ja planuje calkowita ciastowa
abstynencje. Hafsa
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2004-04-09 05:30:57
Temat: Re: wielkanocne ciasta
> Ktore ciasta wydaje sie Wam najbardziej dietetyczne? Nie chodzi mi tu o
> jakies przepisy czy cos, tylko o tradycyjne ciasta?
Wydaje mi się, ze sernik na zimno jest najbardziej dietetyczny... Ja
zamierzam się podczas Świąt skusić :)
Pozdrawiam. A.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2004-04-09 07:23:59
Temat: Re: wielkanocne ciasta
> Ktore ciasta wydaje sie Wam najbardziej dietetyczne? Nie chodzi mi tu o
> jakies przepisy czy cos, tylko o tradycyjne ciasta?
sernik bez cukru,jabłecznik z fruktozą
>
> Co myslicie o moim ulubionym, plesniaku?
a co to jest i z której części Polski to pochodzi???
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2004-04-09 08:46:23
Temat: Re: wielkanocne ciasta
Użytkownik "czarnyjanek" <c...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:c55iv1$h2q$1@news.onet.pl...
> > Co myslicie o moim ulubionym, plesniaku?
>
> a co to jest i z której części Polski to pochodzi???
Dobre jest - na spodzie kruche ciasto ciemne, na to marmolada, na to
kruche ciasto białe, na to marmolada, na marmoladę piana z białek ubitych na
sztywno z cukrem, na to trochę startego ciemnego kruchego ciasta.
Bardzo dobre, acz nie wiem skąd ono pochodzi.
Sowa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |