Szukana fraza: Autor: Ap3k <...@...pl>
Znaleziono: 40 wiadomości
2009-11-24 08:39:04 | Ap3k inne posty tego autora
On Tue, 24 Nov 2009 07:24:16 +0100 Bbjk <b...@q...pl> wrote: > Ap3k pisze: > > > kasztanem??? ;-) > > Tak. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Skórki owoców cytrusowych - jak?2009-10-29 08:25:10 | Ap3k inne posty tego autora
On Thu, 29 Oct 2009 08:21:41 +0100 Yarael Poof <m...@p...USUNTOonet.pl> wrote: > Z tego co mnie wszyscy straszą, to wszystkie cytrusy są ostro > pryskana chemią przed ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skórki owoców cytrusowych - jak?2009-10-29 12:50:59 | Ap3k inne posty tego autora
On Thu, 29 Oct 2009 11:42:05 +0100 Yarael Poof <m...@p...USUNTOonet.pl> wrote: > No wiesz, o tym, żeby starannie myć owoce i ręce to mnie uczono we > wczesnej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skórki owoców cytrusowych - jak?2009-10-29 20:06:09 | Ap3k inne posty tego autora
On Thu, 29 Oct 2009 20:01:17 +0100 "Feahisim" <h...@p...gazeta.pl> wrote: > Oczywiście nie chcesz przekonać kogoś, że opowiadania o egzotycznych > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak upiec ćwiartki z kurczaka?2009-10-30 15:00:28 | Ap3k inne posty tego autora
On Fri, 30 Oct 2009 14:07:45 +0000 (UTC) Felinity <f...@j...pl> wrote: > Tak, ale to się lepiej sprawdza w przypadku mięs krojonych na > plastry, kawałki (wysoka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak upiec ćwiartki z kurczaka?2009-10-30 23:00:24 | Ap3k inne posty tego autora
On Fri, 30 Oct 2009 20:33:16 +0000 (UTC) Felinity <f...@j...pl> wrote: > No dobrze, pokaż mi źródło informacji, że jest inaczej. > > Mi takie podsmażanie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak upiec ćwiartki z kurczaka?2009-10-31 21:12:34 | Ap3k inne posty tego autora
On Sat, 31 Oct 2009 21:48:27 +0100 "Dariusz K. Ładziak" <l...@w...pdi.net> wrote: > uszczelnia na amen powierzchni mięsa ale w zauważalny sposób > zmniejsza jego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak upiec ćwiartki z kurczaka?2009-10-31 21:52:21 | Ap3k inne posty tego autora
On Sat, 31 Oct 2009 22:28:59 +0100 "Stokrotka" <o...@a...pl> wrote: > > Tylko czemu mieso przysmazane w wiekszej temperaturze traci wiecej na > wadze? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surówka z białej kapusty - jak2009-11-02 19:03:47 | Ap3k inne posty tego autora
On Mon, 2 Nov 2009 13:04:00 +0100 "Misiek" <p...@o...pl> wrote: > A ja raczej bym byl za dodaniem moze sosu vinegret? na dobrej oliwie > z octem balsamicznym dobrego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surówka z białej kapusty - jak2009-11-03 10:18:27 | Ap3k inne posty tego autora
On Tue, 3 Nov 2009 08:31:00 +0100 "Misiek" <p...@o...pl> wrote: > Hmmm niezle niezle :-) ale... ja bym odpuscil kapuste wloska chyba.. > Jakos oprocz wywarow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia