Szukana fraza: Autor: Zbigniew Pieciul <m...@z...com>
Znaleziono: 52 wiadomości
2004-03-22 23:21:02 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Hanna Burdon wrote: > "Zbigniew Pieciul" <m...@z...com> wrote in message > news:fhK7c.14667$5ze.6959@news04.bloor.is.net .cable. rogers.com... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: MrGrill.pl -- zapraszam2004-03-29 16:22:10 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Aleksander Kłosiewicz wrote: > Użytkownik "Zbigniew Pieciul" <m...@z...com> napisał w wiadomości > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jakie wino pasuje do łosośa?2004-02-24 13:12:15 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Vefour.PL wrote: > On Tue, 24 Feb 2004 04:30:27 GMT, Zbigniew Pieciul wrote: > > >>Losos zazwyczaj przyrzadzny jest z dosc mocnymi przyprawiami lub >>podawany w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dlugie przyprawianie smierdzacego miesa (bez aluzji, choc bylo: Re: pa! pa!)2003-08-06 19:46:52 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Prof. Stomma ulegl po prostu staremu mitowi o roli przypraw w dawnej > kuchni. Skad ten mit sie wzial, przyznam, ze nie wiem. Bardzo jestem ciekaw ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
ksiazki o historii kultury kulinarnej?2003-08-06 20:23:06 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Bardzo jestem ciekaw opracowan na temat historii kultury kulinarnej - zwlaszcza naszych okolic. Rozmaite ksiazki kucharskie czasem daja tego rodzaju wstepy, ale nie jestem przekonany, na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Autoportret przy grillu2003-08-06 20:43:46 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Szanowni, poniewaz pojawil sie na liscie inny Zbyszek (pytajacy o litewskie swinskie uszy -sic-!), wiec poczawszy od dzis bede sygnowal swoje tutaj pisanie pelnym nazwiskim. Interesuje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Autoportret przy grillu2003-08-06 23:30:23 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Art(Gruby) wrote: problem jest trudny. Napisales bez specjalnego uszczerbku dla >>budzetu. Budzety w tym kraju sa teraz bardzo rozjechane. Juz wiem. Wiec precyzyjniej: chodzi mi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Autoportret przy grillu2003-08-07 00:22:06 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
maruda - Ryszard wrote: > Generalnie wina węgierskie, bułgarskie i mołdawskie nie różnią się > specjalnie od innych. Przy tej samej cenie, co wina uznanych producentów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sushi - jakie przepisy ???2003-08-07 18:22:32 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
Shrek wrote: > > Wkladka do srodka zalezy od Twojej inwencji. Moze nia byc nawet zwykly > surowy ogorek. Nie zapomnij tylko o kupieniu soya sauce (moim zdaniem > Kikkoman ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karkowka - dalem ciala :(2003-08-07 18:40:11 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora
> - piecz krótko na bardzo gorącym grillu - powinien wyjść lekko > krwisty, ale nie "podeszwa" > Z mojego doswiadczenia wynika ze na b. goracym grillu, krotko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia