Szukana fraza: Autor: p...@a...pl
Znaleziono: 9 wiadomości
2004-06-25 17:59:55 | p...@a...pl inne posty tego autora
> p...@a...pl wrote: > >>On Tue, 22 Jun 2004 16:29:32 +0200, platynka wrote: > >> > >> > >>>Swego czasu udalo mi sie uzyskac 'lekcje pokazowa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pilaw2004-06-24 20:20:30 | p...@a...pl inne posty tego autora
> On Tue, 22 Jun 2004 16:29:32 +0200, platynka wrote: > > > > > Swego czasu udalo mi sie uzyskac 'lekcje pokazowa' jak sie gotuje > > prawdziwy, tadzycki plow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przechowywanie czeresni.2004-06-18 12:40:56 | p...@a...pl inne posty tego autora
> > Otoż nigdzie w sieci nie znalazlam informacji o tym czy mozna mrozic > > czeresnie. Bardzo lubie te owoce i w sumie nie za bardzo wiem jak je > > przechowac przez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mięsko do słoika :)2004-06-22 12:30:11 | p...@a...pl inne posty tego autora
> temperatura w całej objętości żarła musi przekroczyć 100 stopni C przez > przynajmniej kilkanaście sekund. Pół godziny pasteryzacji powinno > wystarczyć. Inaczej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kruszonka2004-06-22 13:42:42 | p...@a...pl inne posty tego autora
> witajcie > > powiedzcie mi prosze jak zrobić dobrą kruszonke na cieście np.na szarlotce > lub takim sezonowym z wiśniami lub porzeczkami , taką żeby była jak na > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Super szybka chinska kolacyjka :)2004-06-30 19:59:15 | p...@a...pl inne posty tego autora
> Hanna Burdon <h...@n...com> napisał(a): > > >. > > Jeśli to ma być chińskawa potrawa, to kawałki muszą być na tyle małe, żeby > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wojskowa grochowka :-)2004-07-02 10:05:37 | p...@a...pl inne posty tego autora
> Na pewno kucharz nie ma czasu na przecieranie czy miksowanie grochu. Nie > może też gotować tego 4 godziny, do zupełnego rozpadu grochu. Najpewniej > używa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jakie przetwory z czerwonej porzeczki2004-07-02 10:46:38 | p...@a...pl inne posty tego autora
> czesc wam kucharze! > podpowiedzcie jakie przetwory mozna zrobic z czerwonej porzeczki?? jest chyba > za kwasna na konfiture? a moze wymieszac ja z innym owocem? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gołąbki2004-07-04 18:47:35 | p...@a...pl inne posty tego autora
> Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> > > Najlepsze gołąbki, jak dla mnie, wychodzą z ryżu, kaszy gryczanej i > kaszy > > jęczmiennej po równo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia