Szukana fraza: Autor: g...@o...pl (Grzegorz Janoszka)
Znaleziono: 55 wiadomości
2000-10-02 15:30:30 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Mon, 02 Oct 2000 16:35:49 +0200 autorstwa Agnieszka (z...@h...com): : Moze juz bylo, ale za godzine koncze prace i nie mam niestety czasu na : przerzucanie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa czosnkowa2000-10-03 14:33:46 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z 3 Oct 00 17:27:52 GMT autorstwa Agnieszka Szalewska-Palasz (s...@b...nih.gov): : a nie na rosolku>? w slowacji tak wlasnie smakowala cesnakova z vajcem:-) i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa czosnkowa2000-10-03 22:11:13 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z 3 Oct 00 18:03:25 GMT autorstwa Agnieszka Szalewska-Palasz (s...@b...nih.gov): : >Chętnie zjem. Natomiast u mnie w rodzinie się je duże ilości wodzianki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: PIWO !!!!!2000-08-19 13:42:09 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Fri, 18 Aug 2000 20:53:48 +0200 autorstwa MORGANO (m...@p...onet.pl): : > Witam! : > Czy ktos z Szanownych Grupowiczow wie ile kalorii ma 0.5 l piwa??? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Truskawki2000-08-20 11:54:49 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Sun, 20 Aug 2000 09:42:56 +0200 autorstwa MORGANO (m...@p...onet.pl): : Białko w nadmiarze i tu tkwi wielki błąd Polscy zjadają zbyt dużo białka : wątroba ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuchnia polska2000-08-21 06:58:11 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Sun, 20 Aug 2000 19:50:25 +0200 autorstwa Róża (u...@p...onet.pl): : "A gdzie kuchnia polska" : > Odpowiedź wszyscy znamy : > Nie ma ! ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nalesnikowe know-how2000-08-22 21:38:04 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Tue, 22 Aug 2000 21:34:34 +0200 autorstwa Ewa Hełpa (e...@p...onet.pl): : Bardzo lubię do ciasta dodawać mnóstwo cynamonu i rodzynki, wcześniej : zamoczone ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zakalec2000-09-12 19:46:39 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Tue, 12 Sep 2000 20:54:21 +0200 autorstwa Irek S. (s...@p...onet.pl): : Mam problem z pieczeniem ciast. : Ciagle wychodzi mi zakalec. : Scisle trzymam sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co by tu zjesc...2000-09-26 08:41:33 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Tue, 26 Sep 2000 09:51:31 +0200 autorstwa sadyl (s...@p...onet.pl): : > No z tego samego, co pasztety - pewnie podroby, swinie zmielone razem : > z ryjami ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: żurek jeszcze raz2000-09-27 09:17:38 | Grzegorz Janoszka inne posty tego autora
Nawiązując do postu z Wed, 27 Sep 2000 06:27:54 +0200 autorstwa M.W. (t...@f...onet.pl): : Z tego co pamietam znacznie lepsze wyniki w kwaszeniu zuru osiaga sie : stosujac nie make ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia