Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Do XL - NTG

2015-10-15 18:30:44 | krys inne posty tego autora

Pszemol wrote: > "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message > news:561fd033$0$8376$65785112@news.neostrada. pl... >>>>>> Opuść trochę, bo masz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Włoski tort makaronowy

2015-10-20 09:14:39 | krys inne posty tego autora

Pszemol wrote: > "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message > news:5624e7b0$0$27519$65785112@news.neostrada .pl... >>> Nieszczerze chwalę jak leci :-> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym

2016-03-07 14:57:33 | krys inne posty tego autora

Pszemol wrote: > "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message > news:56dd38c4$0$679$65785112@news.neostrada.p l... >> Pszemol wrote: >> >>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

2016-03-11 13:18:32 | krys inne posty tego autora

Pszemol wrote: > "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message > news:56e26ec7$0$22830$65785112@news.neostrada .pl... >>>> Przebijam, a co - rocznic ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

2016-03-11 15:26:52 | krys inne posty tego autora

Pszemol wrote: > "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message > news:56e2c006$0$661$65785112@news.neostrada.p l... >> A to już zależy od usposobienia i tego, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gluten nie jest szkodliwy, poza celiakią?

2015-03-01 09:03:32 | krys inne posty tego autora

Pszemol wrote: > "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message > news:54eee047$0$2178$65785112@news.neostrada. pl... >>>> Nieźle. Podważasz kompetencje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym

2016-03-02 16:04:30 | krys inne posty tego autora

Pszemol wrote: > "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message > news:56d44eb9$0$22831$65785112@news.neostrada .pl... >>> Podobnie jest z wędlinami, np ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: blat do łazienki

2015-02-04 17:46:44 | krys inne posty tego autora

XL wrote: > Dnia Wed, 04 Feb 2015 16:47:04 +0100, krys napisał(a): > >> XL wrote: >> >>> Dnia Tue, 03 Feb 2015 15:09:02 +0100, krys napisał(a): >>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?

2015-02-16 19:36:10 | krys inne posty tego autora

XL wrote: > Dnia Mon, 16 Feb 2015 18:59:01 +0100, krys napisał(a): > >> XL wrote: >> >>> Dnia Mon, 16 Feb 2015 15:44:57 +0100, krys napisał(a): >>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bigos dla Iwanosa

2015-02-20 10:55:16 | krys inne posty tego autora

FEniks wrote: > W dniu 2015-02-19 o 12:24, krys pisze: >> FEniks wrote: >> >>> W dniu 2015-02-18 o 17:33, krys pisze: >>>> Qrczak wrote ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 20 ... 60 ... 200