Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2009-01-09 10:05:20 | Bbjk inne posty tego autora
medea pisze: > W Poznaniu nie byłam od lat... ...mieszkam w Wielkopolsce już/zaledwie od 9 miesięcy i poznaję ją dopiero, zawędrowałam do kilku miejsc z dobrym jedzeniem (np ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak pomysle o kanapkach z serem/szynka to mam odruch wymitony2009-02-17 10:14:43 | Bbjk inne posty tego autora
Bluzgacz pisze: > Felinity <f...@j...pl> napisał(a): > >> medea pisze: >>> Dlaczego nie? Taki właśnie przepis miałam z książki o żywieniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Po smażeniu pączków2009-02-22 14:07:24 | Bbjk inne posty tego autora
j@nek pisze: > Tak właśnie sikorki dotychczas karmiłem a pytanie zadałem między > innymi w trosce o ich zdrowie - na Twoich zdjęciach smalec raczej > świeży niż po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rydze...2009-03-02 08:23:45 | Bbjk inne posty tego autora
Aicha pisze: > niektórzy w procesie ewolucji wyszli już z lasu i używają tego > frazeologizmu w znaczeniu współczesno-słownikowym. "Wyciąć w pień" pewnikiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
kuchnia izraelska2009-03-03 12:30:47 | Bbjk inne posty tego autora
Lubię przy okazji wędrówek po bliższych i dalszych okolicach kosztować regionalnych dań, charakterystycznych dla miejsca, gdzie się znajdujemy. Przy okazji zwiedzania, napawania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Re: ser halumi raz jeszcze2009-03-15 07:27:35 | Bbjk inne posty tego autora
Barbara K. pisze: > Coś przeoczyłam? Przeniosłaś się do Poznania? Czy tylko tak wyjazdowo? > Dobrze pamiętam, że Ty gdzieś na południu Polski mieszkałaś? Mieszkałam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Policzki wieprzowe2009-05-27 09:31:44 | Bbjk inne posty tego autora
StClaus pisze: > Znacie może jakiś dobry przepis na policzki wieprzowe? Guanciale jada się we Włoszech, jest to coś w rodzaju bekonu z policzków - kupujesz już wędzone, Włosi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bywalcom restauracji - bawcie się dobrze ;)2009-06-06 05:17:35 | Bbjk inne posty tego autora
medea pisze: > Fajnie, że to napisałaś. Z mężem doszliśmy dokładnie do tego samego > wniosku kiedyś. Gastronomia w Polsce stoi na żenująco niskim poziomie. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zwyrodniae gwniarstwo!2009-09-08 06:25:22 | Bbjk inne posty tego autora
vonBraun pisze: > Lubię być dobrym człowiekiem > Kocham swoją żonę/męża > Cieszę się przebywając z przyjaciółmi. > Uwielbiam robić pożyteczne rzeczy. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Pieróg - jakie macie fajne pomysły? (warzywa, mięso, ser?)2009-11-26 09:35:17 | Bbjk inne posty tego autora
Bożena pisze: > A w temacie mięsa po obróbce cieplnej jako farszu, to świetny farsz do > pirożków smazonych w głębokim tłuszczu (takich z drożdzowego ciasta w > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia