| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for- From: ANia <a...@r...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Ciasto francuskie Date: Sun, 15 Apr 2001 17:31:52 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 5 Message-ID: <3...@r...com> References: <9b7b5c$bim$1@technikum.zst.sosnowiec.pl> <9b7cuv$crm$1@technikum.zst.sosnowiec.pl> <3...@r...com> <k_3C6.6880$lO4.1585395@wagner.videotron.net> NNTP-Posting-Host: pa137.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.tpi.pl 987348766 26781 213.77.144.137 (15 Apr 2001 15:32:46 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 15 Apr 2001 15:32:46 GMT X-Accept-Language: en X-Mailer: Mozilla 4.72 [en] (Win98; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:49718 Ukryj nagłówki No wlasnie jaka jest roznica miedzy ciastem francuskim a kruchym. Oprocz | |
Zobacz także