« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news. icm.edu.pl!news.astercity.net!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Halszka " <h...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Co z oleju orzechowego ? Date: Mon, 20 Jan 2003 17:57:00 +0000 (UTC) Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 7 Message-ID: <b0hd9c$jer$1@news.gazeta.pl> References: <a...@m...pl> NNTP-Posting-Host: 172.20.6.134 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.gazeta.pl 1043085420 19931 172.20.26.238 (20 Jan 2003 17:57:00 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Jan 2003 17:57:00 +0000 (UTC) X-User: halszka2 X-Forwarded-For: pd130.lukow.sdi.tpnet.pl X-Remote-IP: 172.20.6.134 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:142567 Ukryj nagłówki Ja kupiłam taki olej w Warszawie. Ma dosyć intensywny smak. Brakuje mi |
Zobacz także