Data: 2012-01-22 11:15:13
Temat: Czomber
Od: " skryba" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Robi się ciepło, zima raczej w odwrocie - czas myśleć o grillowaniu w ogrodzie.
Jakie są Wasze doświadczenia w zakresie uprawy czombru. Uwagi, podpowiedzi?
Jeszcze kilka lat temu można było nabywać tą paczkowaną przyprawę w sklepach. Od
kilku lat stała się niedostępna. Bywa w sklepach zielarskich. Podobnie stało się
z popularną kiedyś przyprawą barbecue. Zna może ktoś jej skład i proporcje
składników do samodzielnego przygotowania? Właśnie ją stosowałem do grillowania
i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.
Pozdrawiam smakowicie
skryba
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|