|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!uw.edu.pl!not-for-mail From: "Pszemol" <P...@P...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Czy znacie coś tłustego w kuchni chinskiej? Date: Thu, 20 Jul 2000 21:01:12 -0500 Organization: none Lines: 8 Message-ID: <8...@p...net> Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com> NNTP-Posting-Host: nas-37-18.chicago.navipath.net Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: h1.uw.edu.pl 964225208 15298 216.67.37.18 (22 Jul 2000 00:20:08 GMT) X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl NNTP-Posting-Date: 22 Jul 2000 00:20:08 GMT X-Posting-Agent: Hamster/1.3.14.0 X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:31604 Ukryj nagłówki Z tego co się orientuję to w kuchni chinskiej |
Zobacz także