Data: 2004-11-12 10:58:24
Temat: Jak nazywa sie taki garnek i gdzie szukac?
Od: "Jakub Jewuła" <b...@s...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Czesc!
Zrobilem przedwczoraj smaczny boczek do jedzenia
z pieczywkiem. Zwinalem mieso w rulon przyprawiajac
odpowiednio, obwiazalem nicia i upieklem w piekarniku.
Smakuje wybornie tylko ma jedna wade - rozpada sie
podczas krojenia.
W zwiazku z tym przyszlo mi do glowy naczynie do
pieczenia mies przeznaczonych do krojenia w plasterki.
Naczynie mialoby ksztalt foremki, cos jak ta do pieczenia
keksu, tyle ze z pokrywka, ktora mozna docisnac zawartosc.
Mieso po upieczeniu w takiej formie i ostudzeniu powinno
"trzymac sie kupy" i byc latwiejsze w krojeniu...
Jak sadzicie, czy to ma sens?
Czy takie naczynia istnieja, jesli tak to jak
sie fachowo nazywaja - googlalem ale bez efektu...
Pozdrowka
q
--
Skaner bębnowy, powiększenia z diapozytywów
fotorealistyczne wydruki barwne i czarno-białe.
www.skanowanie.com.pl
|