| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak się nazywa... Date: Thu, 14 Jun 2012 21:39:33 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 7 Message-ID: <11fyt3zzw9pdb.l0coaqmuecqe$.dlg@40tude.net> Reply-To: i...@g...pl NNTP-Posting-Host: cjt48.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1339702795 24859 83.31.69.48 (14 Jun 2012 19:39:55 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 14 Jun 2012 19:39:55 +0000 (UTC) X-User: ikselk User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:346676 Ukryj nagłówki ...delikatny sos z owoców, zagęszczony pektynami? Ma on konsystencję | |
Zobacz także