|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!mimuw.edu.pl!news.mi muw.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail From: "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak ubić śmietanę z żelatyną? Date: Sat, 21 Dec 2002 21:15:13 +0100 Organization: Dialog Net Lines: 12 Message-ID: <au2i4i$h5u$1@absinth.dialog.net.pl> NNTP-Posting-Host: dial-964.wroclaw.dialog.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: absinth.dialog.net.pl 1040501714 17598 62.87.139.196 (21 Dec 2002 20:15:14 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 21 Dec 2002 20:15:14 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:139493 Ukryj nagłówki No właśnie, mam ubic śmietanę z żelatyną do tortu wiśniowego. Ale jak |
Zobacz także