|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!uw.edu.pl!not-for-ma il From: "Pszemol" <P...@P...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak usmażyć zieloną fasolkę... aby była zielona? Date: Mon, 21 Aug 2000 18:56:56 -0500 Organization: none Lines: 6 Message-ID: <8...@p...net> Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com> NNTP-Posting-Host: pppa85-resalechicagometro1-1r7190.saturn.bbn.com Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: h1.uw.edu.pl 966902108 11402 4.54.124.146 (21 Aug 2000 23:55:08 GMT) X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl NNTP-Posting-Date: 21 Aug 2000 23:55:08 GMT X-Posting-Agent: Hamster/1.3.14.0 X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:32688 Ukryj nagłówki Jadłem niedawno w chinskim barze przepyszną fasolkę zieloną, |
Zobacz także