| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.provider.pl!not-for-mail From: medea <e...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jaki lukier? Date: Thu, 01 Dec 2005 15:53:20 +0100 Organization: Provider Lines: 6 Message-ID: <dmn2os$sta$1@proxy.provider.pl> NNTP-Posting-Host: 10.66.7.7 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: proxy.provider.pl 1133448796 29610 10.66.7.7 (1 Dec 2005 14:53:16 GMT) X-Complaints-To: t...@p...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 1 Dec 2005 14:53:16 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.6 (Windows/20050716) X-Accept-Language: pl, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:254363 Ukryj nagłówki Jakie macie przepisy na lukry białe? Zależy mi na takim, żeby długo był | |
Zobacz także