Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.atman.pl!not-for-mail From: "Jarek" <a...@p...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Kokos - właśnie wcinam. Date: Fri, 23 Jan 2004 21:32:40 +0100 Organization: ATMAN Lines: 5 Message-ID: <bus030$1e6v$1@news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: staticline732.toya.net.pl X-Trace: news.atman.pl 1074889632 47327 217.113.228.157 (23 Jan 2004 20:27:12 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 23 Jan 2004 20:27:12 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:188363 Ukryj nagłówki Czy biły miąższ wewnątrz kokosa, nawet dość smaczny, choć nie smakuje |
Zobacz także